پژوهش

پژوهش

فراروانشناسی در تاریخ یکصدساله ی خود اینچنین و به گونه ای که امروز هست در میان جامعه علمی پویا و فراگیر نبوده است . پژوهش ها و فعالیت های مرتبط در چند سال اخیر دستاورد های چشمگیری به ارمغان آورده است.
تعداد بیشمار افرادی که در فعالیت های فراروانشناختی شرکت نموده اند، طیف وسیع موضوعات پرداخته شده، رشد قابل توجه تعداد کتاب ها، نشریات، و مقالاتی که در میان محصولات پرخواننده و علمی به چشم می خورد، و فرصت های آموزشی تازه ای که برای مطالعات فردی و تخصصی تر ارائه شده است، خود گواه بر گسترش این حوزه است.

گرایش میان رشته ای به خصوصی که در فراروانشناسی وجود دارد، این موضوع را تشدید می کند . هیچ رشته‌ای به‌تنهایی قادر به ایجاد یک الگوی جدید نیست. تنها تعداد زیادی از رشته‌ها که به اجماع رسیده‌اند می‌توانند این کار را انجام دهند.از این رو،برای غنی تر شدن مباحث، میان رشته های مطالعاتی باید خط ارتباطی ایجاد شود ؛ بنابراین مبنا و زبان مشترکی مورد نیاز است و فراروانشناسی مرجع مشترکی است که این حوزه ها را به هم پیوند می دهد.
فراروانشناسان در پی گنجاندن یافته ها، نظریات، و تکنیک های ارائه شده ی دیگر رشته ها در پژوهش های خود هستند، یکی از ابعاد نویدبخش این گرایش میان رشته ای فراگیر بودن آن است. مطالعات بین رشته ای گوناگون از جمله فیزیک، بیولوژی، مهندسی، پزشکی، جامعه شناسی، فلسفه و مذهب هویت نوپای این رشته را از جوانب گوناگون مورد بازکاوی قرار می دهند.
آن‌ها در حال تکامل در جهت پشتیبانی از تجربیات فراروان هستند.تجربیاتی که نه به‌عنوان اموری غیرمترقبه و فوق طبیعی بلکه به‌عنوان اموری مورد انتظار و طبیعی مورد ملاحظه‌اند، که این خود پی آمد قرارگرفتن در بافتار پیوسته‌ای از واقعیت می‌باشد.گویی اکنون ، تکه های پازل پدیده های فراروان از هر سمت و سو و با سرعتی باورناپذیر در حال گرد آمدن هستند. بنابراین احتمال این‌که امور فراروان وجود داشته باشد، به‌طور سیستماتیک، هم عملاً و هم نظراً در حال پیشرفت است.
پیش بینی آینده فراروانشناسی با ابهام همراه است .با این حال در سال های اخیر کارآفرینان وموسسان در غرب، تحقیقات فراروان را موردتوجه قرار داده‌اند و علاقه‌مند به اخذ مالکیت معنوی در این حوزه هستند، امروزه فراروانشناسی خیلی گسترده تر از آن چیزی است که در گذشته وجود داشته است ، و مطمئناً بسیار فراتر از درک و فهم امروز ما پیش خواهد رفت؛اما مستلزم دقت و بررسی بيشتري براي تحقیق، پژوهش و آموزش است. بالاخص تا زمانی که فرصت های پژوهشی در فراروانشناسی دچار محدودیت باشد ،علاقمندان به این رشته ناچار خواهند بود که مهارت های خود را در دیگر رشته های علمی تقویت کنند، تا با تکیه بر این علوم در حوزه ی فراروانشناسی شروع به کار کنند.مطمئناً اگر فایده و نیازی که به پرداختن این موضوعات داریم بیشتر اشکار شود، موانع هم کمتر شده و روند تحقیقات سرعت می گیرد.
واحد پژوهش شناسا،از کمک تعدادی مشاوران و فارغ التحصیلان میان رشته ای بهره می گیرد تا فعالیت خود را با اعمال تمامی استانداردهای تحقیق و پژوهش علمی در جهت فهم کامل تر پدیده های فراروان انجام دهد،واز دانشجویان و محققین دعوت می کند تا در این مسیر به ما ملحق شوند.

تماس با شناسا

  • نشانی دفتر: پاسداران،گلستان سوم، پلاک 33،واحد یک شرقی
    تلفن:22558780
    کد پستی: 1666743586
    صندوق پستی :
    وب سایت:
    پست الکرونیکی:این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید